HoÅŸgeldiniz

Çelik konstrüksiyon

Çelik konstrüksiyon

Çelik konstrüksiyon

Çelik konstrüksiyon, yapılardaki tüm taşıyıcı sistemlerin çelikten üretildiği bir sistemdir. Çoğunlukla deprem tehtidi olan bölgelerde ve büyük binalarda kullanılır. Fabrika binalarının, spor tesislerinin, büyük hangar ve depoların inşaatlarında çelik konstrüksiyon kullanımı yaygındır.

Çelik konstrüksiyon ile inşaa edilen yapılar statik yeteneklere ve mekanik özelliklere sahiptir. Çelik konstrüksiyon uygulanırken kolaylıkla şekil alabildiği için uygulama kolaylığına sahiptir. Bu özelliğiyle mimari açıdan da kreatif çözümler sunar. İşçilik olarak tasarruf ettiren çelik konstrüksiyon, imalatı ve montajı sırasında zamandan da tasarruf sağlar.

Çelik konstrüksiyonun en önemli ve en güzel özelliği de geri dönüşümlü malzemelerden üretiliyor olması. Bu özelliğiyle çelik konstürksiyon doğaya zarar vermeyen ve geri dönüşümü yapılarak kullanılan bir sistemdir.

Çelik konstrüksiyon yapılar ağır çelik yapılar ve hafif çelik yapılar olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Ağır çelik yapılara büyük fabrika binalarını, hafif çelik yapılara da prefabrik atölye ve depolar örnek verilebilir. Bu yapılar aynı zamanda yalıtımlı ve yalıtımsız olarak da ikiye ayrılır.

Seha Yapı; endüstriyel yapılar, showroom ve mağaza gibi ticari yapılar, hangar ve depo sistemleri, spor tesisleri, atölyeler ve çalik çatılar gibi geniş bir faaliyet alanına sahiptir. Hizmet kalitesini sürekli geliştirerek iş öncesi keşif, projelendirme hizmetleri, mimari ve statik tasarım konularında destek sağlamaktadır.

PaylaÅŸ

Etiketler

Blog'da Ara

Tüm Kategoriler

ArÅŸiv

Popüler Gönderiler

Merdiven

Demir merdiven korkuluğu, ...Devamı... 25-05-2021 22:27

Kaynak Ä°ÅŸleri

Kaynak Nedir? M ...Devamı... 25-05-2021 22:22

Çelik konstrüksiyon

Çelik konstrüksiyon, yapÄ ...Devamı... 25-05-2021 22:23

Etiket Bulutu

Instagram

Koçkar Demir Çelik Copyright© 2021